Uitnodiging

Finale Launchlab Accelerator

Zomer ’18

Are you ready to launch?

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Demo Day vindt vrijdag 2 november plaats vanaf 14.00 uur op een geheime locatie ergens in Zwolle. Je bent van harte welkom om dit speciale moment met ons mee te maken!

.

Achtergrondinformatie

Demo Day
Ben je ook benieuwd naar de nieuwste lichting aanstormende startups van regio Zwolle? Launchlab lanceerde afgelopen zomer het allereerste startup versnellingsprogramma van de regio. Tijdens Demo Day op vrijdag 2 november laten de teams zien welke stappen ze hebben gezet en geven ze een pitch voor investeerders, mentoren en publiek.

Gaan deze high potential startups doorbreken? Demo Day is de finale van de Launchlab Accelerator. In vier maanden tijd kregen de door Launchlab geselecteerde startups inhoudelijke training en coaching van verschillende partners, specialisten ervaren ondernemers.

Toon je support met Launch coins 
Deze middag is echt iets voor jou als je nieuwsgierig bent naar de ideeën waarmee de ondernemers hun opmars aan het maken zijn in de regio. Het zal een middag zijn vol passie en energie waarop je kennismaakt met bedenkers van onder andere Virtual Reality toepassingen, internetondernemers, social startups en flexibele zonnepanelen.

Bij binnenkomst krijg je als bezoekers ‘Launch coins’. Na de pitches kan jij jouw support tonen door met deze Launch coins te investeren! Op deze manier kun je laten weten in welke startup je de meeste potentie ziet. Blijf na afloop nog voor de borrel, om te proosten op een geslaagde middag en te netwerken met de startups en andere mensen uit de startup community.

Geheime locatie
Demo Day vindt vrijdag 2 november plaats van 14.00 tot 18.00 uur op een bijzondere en nog geheime locatie ergens in Zwolle. Als gast op de gastenlijst word je een week voor aanvang over de locatie geïnformeerd.

Gastenlijst
Graag RSVP (bevestiging van je aanwezigheid) als je een persoonlijke uitnodiging hebt gehad. Geen uitnodiging gehad maar wil je hier wel graag bij zijn? We hebben speciaal voor jou als geïnteresseerde gast, angel investor, investeerder of supporter van startups enkele plekken beschikbaar. Meld je snel aan, je krijgt zo snel mogelijk bericht of je op de gastenlijst staat!

.

.

Programma

Programma demoday Launchlab accelerator
14:00 – 14:15          Inloop
14:15 – 14:30          Welkom door Launchlab oprichter Henk Beijert
14:30 – 15:15          Eerste ronde pitches startups
15:15 – 15:30          Pauze
15:30 – 16:30          Tweede ronde pitches startups
16:30 – 16:50          Vragen uit de zaal en investeringsronde
16:50 – 17:00          Afsluiting
17:00 – 18:00??       Samen proosten en borrelen!

Partners en supporters

Wij zijn de volgende Launchlab partners en onderstaande supporters van de Launchlab Startup Accelerator 2018 dankbaar voor het mede-mogelijk maken van dit programma:

Partners van Launchlab en supporter van dit programma:
– Deloitte Zwolle;
– Arslan & ter Wee Advocaten;
– Rabobank IJsseldelta;
– Gemeente Zwolle;
– Hanz;
– Kennispoort Regio Zwolle;
– GreenPac iLab;

We zijn trots om samen met deze partners en supporters van startups te werken aan het regionale startup ecosysteem.

Facilitators, organizers, mentors
Onze dank gaat uit naar de verschillende mensen die een bijdrage geleverd hebben aan het organiseren van dit programma. Speciale dank gaat uit naar: Roy Oosten, Geert Zomer, Nathan Fredriks, Milou van Elburg, Marjolijn ter Haar, Petro Vosselman, Jaline Laarman, Reindert Westrik, Ewout Poiesz, Sandra Oldengarm, Bastian Coes, Marijke Sterkenburg, Rik Stevens en Jorrit Baerends.