In november vorig jaar was het zover: de eerste editie van Startup Weekend Zwolle! De organisatie kijkt terug op een geslaagd event – met 45 enthousiaste deelnemers, 6 startup teams in de finale, ervaren mentors voor begeleiding, fantastische sponsors, heerlijk eten, een top facilitator uit de VS, een deskundige jury, een mooie winnaar, toffe prijzen en onverwacht veel kijkers via de live-streams!

Bekijk hierover de Aftermovie:

Achter de schermen wordt al gewerkt aan de volgende editie van Startup Weekend Zwolle!

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Dat kan als:

  • Deelnemer

Als deelnemer van Startup Weekend Zwolle doe je een onvergetelijke ervaring op: je bouwt met anderen in 54 uur een nieuwe startup, je vergroot je netwerk, leert nieuwe vaardigheden en maakt kennis met de internationale startup cultuur!

  • Organizer

Als organizer werk je met een team enthousiaste vrijwilligers aan het mooiste event van Zwolle! Je vergroot je netwerk, je haalt het beste uit jezelf en je team en je werkt toe naar een bijzonder evenement waar de ideeën en energie vanaf spatten!

  • Mentor

Als mentor deel je jouw kennis en ervaring met de deelnemers. Je ben een ervaren startup ondernemer of specialist op een vakgebied. Tijdens Startup Weekend help je de deelnemers door te luisteren en de juiste vragen te stellen. Jij zorgt ervoor dat ze binnen 54 uur meer leren dan in 3 maanden!

  • Sponsor

Zonder jouw support komt er geen Startup Weekend! Als sponsor steun je het startup ecosysteem in de regio Zwolle. Je draagt hiermee bij aan meer creativiteit, innovatie en ondernemerschap – oftewel: een aantrekkelijke regio. Uiteraard krijg je daar de juiste exposure voor terug!

Vind je dit interessant en wil je meer weten?

Neem dan contact op met Reindert Westrik.