Je hebt een nieuw concept, je schudt de markt op en er wordt jou een mooie toekomst toegedicht. Kortom: je bent een echte Startup. Maar juist bij een snelle ontwikkeling moet je een aantal belangrijke zaken goed regelen. Daarom is er nu een wekelijks juridisch spreekuur voor startups.

Een goede basis is belangrijk is voor het succes van startups, dat weten ze bij Launchlab ook. Daarom is Mr. Özgür Çolak afgelopen maandag direct begonnen met het juridische spreekuur bij Launchlab.

Alle startups uit de regio Zwolle kunnen zich aanmelden voor gratis advies. “Ook als je nog geen deel uitmaakt van onze community”, zegt Henk Beijert voorzitter van stichting Launchlab.

“Wij vinden het belangrijk dat het startupklimaat in de regio Zwolle verbetert. Juridisch advies mag daarin niet ontbreken. Wij zijn dan ook blij met de samenwerking met Arslan & Ter Wee advocaten”.

juridische hulp startups zwolle

Wekelijks juridisch spreekuur voor startups

Bij de start van elk bedrijf komt juridisch veel kijken: keuze in de rechtsvorm, afdekken van risico’s en aansprakelijkheden en bescherming van ideeën, namen en merken. Juist bij een snelle start worden deze zaken nog wel eens vergeten. Terwijl een goede juridische basis belangrijk is voor ontwikkeling, bijvoorbeeld bij de inhuur van personeel en investeringstrajecten.

Tijdens het Startup Weekend Zwolle in 2017 maakte Arslan & Ter Wee advocaten als sponsor kennis met Launchlab en vele enthousiaste en innovatieve ondernemers. ”We merkten dat wij hen in alle fasen van de groei kunnen helpen”, aldus advocaat en mede-eigenaar Ali Arslan. “We zijn daarna direct gaan kijken hoe we de prettige samenwerking permanent vorm zouden kunnen geven. Met als resultaat het wekelijkse spreekuur bij Launchlab”.

Launchlab is de techstart community van de Regio Zwolle: het netwerk van vernieuwers dat informatie, kennis, ervaring en inspiratie uitwisselt om met elkaar te groeien. Ondernemers met schaalbare ideeën vinden bij Launchlab startups, specialisten, partners, mentoren en een plek waar ideeën en ondernemers zich verder ontwikkelen. Meld je voor het juridische spreekuur aan via info@launchlab.nl.

Voor de redactie (niet voor publicatie): Wij geven met plezier een persoonlijke toelichting of meer informatie over dit onderwerp. Neem dan contact op met Henk Beijert: 06 46 54 61 61 of henk[at]launchlab.nl