Flexplekken in Zwolle: wat zijn nou de leukste, mooiste en beste werkplekken? Als freelancer, zzp’er of startup ondernemer kun je natuurlijk vanuit huis werken. Op zolder, in de hobbykamer of misschien wel in de garage 😉 Maar waarom zou je? Er zijn genoeg toffe én betaalbare flexplekken in Zwolle te vinden. Alleen: waar vind je die? Speciaal voor jou hebben we een overzicht gemaakt:

Waves Coworking

Bij Waves vind je een inspirerende coworking space. Dus niet alleen flexplekken, maar coworking: samenwerken met anderen. Je kunt er workshops volgen, je netwerk vergoten, expertise delen, maar niet verplicht. met een open space, stilteruimte en meeting rooms. Met goed uitzicht over Zwolle!

Kijk op de website voor meer info.

Myoffice

Bij Myoffice kan je flexwerken in de grote ontvangstruimte. Ze hebben hier een aantal afgesloten zitjes gerealiseerd waar je met vier personen kan werken. Je kan gebruik maken van een receptie, vergaderruimtes en er is een restaurant.

Regus

Je kan bij Regus een flexplek per maand, per dag of per uur afnemen. En daarmee krijg je ook toegang tot hun 3000 business centers over de hele wereld. Perfect als je veel reist.

Zwolsch portaal

Het Zwolsch portaal zit in een monumentaal pand in de binnenstad van Zwolle en biedt de mogelijkheid om te flex te werken in kantoorruimtes. Ook kun je vergaderruimtes huren.

Droom van Zwolle

De droom van Zwolle biedt flexwerkplekken aan die je kan huren tot maximaal 50 uur per maand. Ze beschikken over verschillende ruimtes die je kan boeken. Er worden geregeld events georganiseerd en je kan verschillende ontwikkel trajecten volgen.

Bijhanz

Hanz biedt een viertal flexwerkplekken aan op de eerste verdieping. Daarnaast kan je ook terecht in hun restaurant op de begane grond. Bij Hanz heb je een grote verscheidenheid aan bedrijven, net als bij Launchlab.

Koffiebar

Als je een dag wat anders wil dan de saaie koffie thuis of wat meer leven om je heen, kan je ook in een koffiebar gaan zitten. Mogelijkheden in Zwolle zijn Winkelcafé Engel, Waanders in den broeren en Espressobar Maling.

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Bekend als evenementenlocatie maar doen ernaast ook flexplekken. Hetzelfde geld hier als bij Launchlab, zonder reservering kan je zo naar binnen lopen.

De Stadkamer

Een van de bibliotheken in Zwolle waar je rustig kan werken. Er zijn door het pand verschillende plekken gemaakt om te werken.

De Creatieve Coöperatie

De plek voor de creatieve ondernemer; makers, denkers, doeners en bouwers. Naast flexplekken bieden ze ook werkplaatsen, ateliers en een makerspace aan.

Studio P1

Een optie als je even een paar dagen of een dagdeel wat anders wilt dan thuis. Goed te bereiken met de auto. Met het openbaar vervoer is lastiger.

Launchlab

Launchlab woont in bij Waves Coworking. Dit is een coworking space met flexplekken. Het verschil tussen een coworking en flexplekken is dat bij coworking een actieve community hoort. Bij Launchlab zijn dit ondernemers en startups. Er worden geregeld events georganiseerd zoals borrels, lezingen, hackatons en Startup Weekend Zwolle:

Mis je in dit overzicht nog andere flexplekken in Zwolle? Geef het aan ons door!