Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Aanmelden

Demo Day
Ben je ook benieuwd naar de nieuwste lichting aanstormende startups van regio Zwolle? Launchlab lanceerde afgelopen zomer het allereerste startup versnellingsprogramma van de regio. Tijdens Demo Day op vrijdag 2 november laten de teams zien welke stappen ze hebben gezet en geven ze een pitch voor investeerders, mentoren en publiek. Gaan deze high potential startups doorbreken? Demo Day is de finale van de Launchlab Accelerator. In vier maanden tijd kregen de door Launchlab geselecteerde startups inhoudelijke training en coaching van verschillende partners, specialisten ervaren ondernemers.

Toon je support met Launch coins 
Deze middag is echt iets voor jou als je nieuwsgierig bent naar de ideeën waarmee de ondernemers hun opmars aan het maken zijn in de regio. Het zal een middag zijn vol passie en energie waarop je kennismaakt met bedenkers van onder andere Virtual Reality toepassingen, internetondernemers en flexibele zonnepanelen. Tijdens deze finale krijg jij als bezoeker ‘Launch coins’. Na de pitches kan jij jouw support tonen door met deze Launch coins te investeren. Op deze manier kun je laten weten in welke startup je de meeste potentie ziet. Blijf na afloop nog voor de borrel, om te proosten op een geslaagde middag.

Geheime locatie
Demo Day vindt vrijdag 2 november plaats van 14.00 tot 18.00 uur op een bijzondere en nog geheime locatie ergens in Zwolle. Als gast op de gastenlijst word je een week voor aanvang over de locatie geïnformeerd. Heb je geen uitnodiging gehad? Je kunt je nog aanmelden! Er is beperkt plaats, dus wees er snel bij.

Beperkte beschikbaarheid
Graag RSVP (bevestiging van je aanwezigheid) als je een uitnodiging hebt gehad. Indien je geen uitnodiging hebt gehad, maar hier wel graag bij wil zijn, kan dit! We hebben speciaal voor jou als gast, angel investor, investeerder of supporter van startups enkele plekken beschikbaar. Meld je snel aan, je krijgt zo snel mogelijk bevestiging of je op de gastenlijst staat!

Aanmelden